Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undran...

Var är du nu?
du som rörde min själ
och berörde mig mest av alla




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-25 21:34



Bookmark and Share


  Jakob Drakros
Reflektionsmässigt känsla.
Härligt.
2012-02-27

  anits VIP
Berörande och mycket
rörande
på samma gång
2012-02-26

  Anya VIP
Kort, kärnfullt och berörande.
2012-02-26

  Rise Little One
Du berör...
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP