Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
" Den velsignede " Ole Paus


Längtans Flämtande Hud



dina fingertoppar

långsamt

mjukt letande

sinnligt

leker

smeker

över mitt

bara bröst



flämtande blå lågor som andas

bränner

brinner



letar



söker svalkande

ro



jag drunknar i dig

vilar

på botten av dina

ögons speglar

viskar ett rop

som bara du kan höra



vågornas reflexer

dansar fram

lekande kyssar

över våra kroppar



allt är varm

rund

sinnlig fullbordan



du lägger din muns

längtan i mina

kupade händers

varsamhet


vi sjunker in varandras

lätta skuggor

på en bädd

av Nattens ögon



gör mig hel igen

av hjärtats

trasiga mosaik



forma mig



till Ditt

hjärtas

dansande



musik






Fri vers av Bo Himmelsbåge
Läst 336 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-02-27 13:00



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
vilar

på botten av dina

ögons speglar


______________+++++
2013-12-05

  Chawa VIP
En sensuell helt otroligt vacker text
som kan läsas om och om igen..!
2013-07-08

    ej medlem längre
Ja magi är ett passande ord!
Välskrivet!
2012-03-01

    Birgersdotter VIP
Underbar...
2012-02-27

  Änglaögon
Vackra ord, fint.
2012-02-27

    ej medlem längre
Så vackert...
2012-02-27

  Linda CH VIP
Strålande, sensuell skönskrift!
2012-02-27

    ej medlem längre
Bara så.... Underbar....

högklassig sensualism....

värme som hettar....
2012-02-27

    lory
magisk text,sensuellt..jättebra
2012-02-27

  alvan
Vackert, ömt och kärleksfullt... Njutningsfull text på alla vis!
2012-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge