Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Ang. skapandet' av anders nordlander inspirerade till min fantastiska kommentar. Du kan välja att ta del av den här nedan, eller helt enkelt strunta i alltsammans. Men gör du det går du miste om en universell samt tillika underbar slutsats.


Kritik på en text (1073) Ett problem för Eva och Adam?





Jag håller delvis med
men jag är också lätt partisk.

Att skära ett äpple i tjugofem
någorlunda lika stora bitar är hyfsat enkelt.

Det svåra är att med bindel för ögonen
söka pussla ihop äpplet så som det först såg ut.

För att inte tala om
att få bitarna att sitta på plats.

Det där sista kräver planering
eller någon sorts lim.

Kanske att allt som behövs är en smula kärlek
samt en smula fingerfärdighetskänslighet?




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-07 20:01



Bookmark and Share


  ULJO
Det beror ju på vilket resultat man vill uppnå
2014-02-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så är det hela
med att fördela
inget får förfela
men visst lite
kärlek kan
ju hela...
Bara att dela!
2014-02-07

  Nanna X
har du prövat björnklister?
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP