Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När en nära dör...


Sorgsna sånger...

Hur ska världen se ut
utan dig?
Jag har fortfarande
svårt att förstå!
Vinden sjunger
sorgsna sånger idag




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-02-29 15:53



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör...
2012-03-10

  anits VIP
Det kan ta sin tid att förstå
2012-03-01

    lory
tunga känslor utan en ängel som var här på jorden..men han finns i himmlen...kram
2012-03-01

  Msann
Skickar en kram till dig, fina du!
2012-02-29

  Yheela
Det kan man nog aldrig förstå, vackert sagt om sorg.
2012-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP