Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vårdar mina vårdar

Magiska vårdagar

Återskapandets och
pånyttfödelsens magi.

Blommor och trän knoppas.

Livet vänder åter.

 

Ta in

Spara undan

Vårda

 

Ja, jag vårdar min vårdar!

 

----------------------------------------
Pst! Du har väl inte missat mina korta lektioner i HTML för poeter?
HTML för poeter. Del 1 - Grunderna
HTML för poeter. Del 2 - Video
HTML för poeter. Del 3 - Länkar
HTML för poeter. Del 4 - RSS

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 390 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-29 19:59



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Att vårda .. ta vara på det som är lätt att ta för givet ... Fina tankar.
2012-03-06

  Carl O Andersson
Först kom jag att tänka på Dylan Thomas' The tombstone when she died. Så läste jag inenom Din dikt, och fann att den är väldigt tilltalande. Känns skön att läsa.
2012-03-03

  Gunnar Ideström
Var det inte en film med Orson Welles... "Vårdarnas krig"?
2012-02-29

  Eva Langrath VIP
Ord fyllda av liv mitt i nuet
2012-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)