Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min vän...


Jag saknar dig

Jag saknar dig
du som lyser
Skimrar och läker
du som ser
Gör mig glad
bubbligt fnittrig
Inspirerad
hoppfull
Du får mig att
känna
Allt är möjligt!
Kom!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-03-01 10:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Just så ska man känna - I like...
2012-06-17

  Ninananonia VIP
Tycker mycket om.... :) :) kramar
2012-03-06

    thereisnotimeforus
Jättefint!
2012-03-04

  TT
...den var härlig...så bubblande och hoppfull på något underbart sätt...
2012-03-02

  Järnkatten
En saknad vi alla kan känna ibland, mjukt och fint skrivet...
2012-03-02

    AA VIP
Underbar dikt. Fina ord.
2012-03-01

  HelenaW
Vilken underbar dikt!
Behövde jag läsa idag! Underbar!
2012-03-01

  anits VIP
Så fint skrivet om längtan
2012-03-01

  Quasimodo
Bubblar av både längtan och hopp!
2012-03-01

  Bibbi VIP
Så sköna ord av längtan.
2012-03-01

  Vilhelm
Tycker om hoppet och längtan i dina ord. fortsätt tills du inte längre behöver sakna.
Ville
2012-03-01

    lory
livet,gnistan o vänskap..underbart
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP