Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isig dans

I en isig dans
halkar jag runt
bland takdropp
och sol
Våren smyger sig på
angriper snödrivorna
De pustar och
sjunker ihop
Men långt kvar
till gräsmattesmek





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-01 19:02



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Längtansfull :)
2012-03-06

  Ninananonia VIP
:) Längtansfull :)
2012-03-06

  Anya VIP
En vacker rapport från dig. Ger fina bilder.
2012-03-01

    ej medlem längre
Du väcker vårkänslor och förväntan med dina vackra ord.
2012-03-01

  thyra
"gräsmattesmek" ett ljuvligt ord. Hela dikten andas vår!
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP