Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig min vän


Kom ihåg...

Försök minnas
den dagen
Du föll
för hans ögon
hans underbara händer
Då livet lekte
hans röst smekte
och allt du ville
var att vara nära
Då när solen lyste
och allt var för alltid
Tänk på det nu
när livet lägger krokben
Tänk vad som fick dig att sjunga
den där första gången
Då du förstod
att det var ni...
Försök hitta det igen
i livets kurragömmalek
Där inget är för alltid
men där alla har ett val...
Välj kärleken
om den är möjlig att finna igen!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-01 21:35



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Visdomstankar...
2012-03-06

  anits VIP
Kärleksfullt
2012-03-02

  LenaJohansson VIP
vackert o bra
2012-03-02

    ej medlem längre
Vackert, ömsint och kärleksfullt.
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP