Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..jag är mamma..

..i min familj är det egentligen ingen som bryr sig om vad jag tycker..fast ofta gör dom som jag säger..för lungnets skull..hos oss tycker alla saker..saker som jag inte alls håller med om,,fast ingen bryr sig..fast ibland låtsas dom..för lungnets skull..hos oss är det lixom meningen att ansvaret ligger på mig..tänkandet om sådant där som måste göras är mitt..och bara mitt..annars blir det inte gjort..finns ju roligare saker lixom..i mitt liv finns inte utrymme för mig och mitt mående för jag ska alltid må bra,,dom andra är sjuka lixom..jag är bara lite snorig om ni förstår vad jag menar..nu är det ju som det är..och kanske som det ska vara..för jag är ju ändå mamma..och väldigt lycklig för det!!




Fri vers av kråkan VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-01 22:32



Bookmark and Share


  aol
en öm text så moderlig gick rakt till hjärtat
2012-03-10
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP