Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uner redigering som vanligt


Dessa livsfilosofier

Minns en gång i tiden
En person jag i grunden är

Har bytt skinn så många gånger med åren
Slitit och helat själen, berättigad tiden är

Under ett liv som härdats utifrån skörhet
Där man granskats utav människor och
kärleken satts på prov
Fortsätter ändå frågorna om vem du är


För många kan med tiden
spekulera hur jag förändrats
Men vet ej egentligen hur


För de som verkligen finns intill mig
Är minnena om vem jag är
Av den jag är......
När jag är lycklig


Ps kan du inte se mig, älskar du mig inte längre











Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-01 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi