Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåfängans martyr

Om du möter livet som dens sanna
födelse till döden

Har du inget att vara rädd för


Men möter du livet som döden

Kommer du att förlora ditt liv till en
historia om stolthet




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-02 00:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag förstår verkligen inte hur du menar med detta.
2012-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi