Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Normalitetens tolerans

Normal är man endast
Om man tycker att livet är normalt




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 186 gånger
Publicerad 2012-03-02 00:13



Bookmark and Share


  Christopher Constantinos Bernardi
Mmm tror att jag ställde mig en filosofisk fråga. Ingen kan sätta normen som normalt bara en transparent stämpel för ett varumärke som skiftar med lärdom och förståelse.
2012-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi