Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje natt...

Varje natt
samlas all
längtan
och hopp
i de vackraste
stjärnornas
famnar
Som vaggar
drömmarna
till ro
under nattens
väntan på
ljuset




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-02 00:16



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker
2012-03-07

  Ninananonia VIP
Vacker
2012-03-07

  anits VIP
Så fint.........
2012-03-02

    ej medlem längre
vackert skriftat om drömmar...
2012-03-02

    lory
nattligt idyll fina poeten....kram
2012-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP