Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikter

Just där mellan dröm och verklighet
ser jag som klarast genom sömnig blick
Insikter som blixtsnabbt sänder sitt budskap
som sen får vakna i mitt hjärta
Gro under lång tid
eller suddas ut i intet.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-02 07:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tänkvärt
2012-03-02

  lodjuret/seglare VIP
En underbar liten text, känner så väl igen mig och i igenkännandet finns också trösten och tryggheten. För vem vill väl vara ensam i att känna, tänka, tycka, uppleva?
2012-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP