Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör du?

Hör du längtan
vi skapar?
Lockande
närvarande
Smekande
humoristisk
Underbart skrattig
ändå med allvarlig ton
Att din röst
passar så bra vid min




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-03 09:20



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) hihi jag hör...
2012-03-09

  Nina Nightwish
Varmt och vackert
2012-03-03

  Rise Little One
man känner igen sig genom dina ord...
2012-03-03

    ej medlem längre
Ja, jag hör!!! Och jag gillar det jag hör
2012-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP