Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksam

Våra livsöden är sammanflätade
så mycket historia vi har ihop
Jag gläds åt er vänner
som så självklart finns där
Som en trygghetsbank
av känslor och minnen
Målar vi solar
och torkar varandras tårar
Vi bara är
och det är vi för och med varandra




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-03 12:10



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Ja så fint skrivet..
2012-03-10

  anits VIP
Verkliga fina vänner är guld värda
fint skrivet
2012-03-07

  Anya VIP
Fina vänner är en välsignelse.
2012-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP