Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätta ord

Orden kommer lätt med dig
som en bubblande fontän
Skänker en mågottkänsla
som räcker hela dan
Somnar med ditt finaste ord
på min kudde
Nära min kind.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-03-03 13:10



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint att somna så
2012-03-07

  Ninananonia VIP
:) myspys...nära..
2012-03-06

  Linda CH VIP
Vilken lycka att somna så!
2012-03-05

  Birgitta Jacobsson
Så kan det kännas med en kär vän!
2012-03-03

  Msann
Åh! Log mig igenom hela den här dikten! Så fin läsning och hög igenkänningsfaktor!
2012-03-03

  bittemi VIP
Fin beskrivning. Kan riktigt känna hur lätt orden kommer
2012-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP