Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör inte det

Har vidrört tanken så många gånger

Men gör inte det

Slösa inte bort allt som finns där

För det finns där hur tomt du må tro att det är

Det är bara du som behöver resa dig upp

Och se det du redan vet finns.....



Du hade annars inte känt dig så

Blind




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-03 15:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du förmedlar starka känslor i orden....en fascinerande text!
2012-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi