Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med viss glädje

nu

efter alla tårar

efter all tystnad

allt ordnande

först

och när vardag finns

äntligen

och jag blir min egen

är det med viss glädje

jag kan sörja dig




Fri vers av Marta
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-03 17:08



Bookmark and Share


  Saring
Känner igen känslan.
2012-03-09

  cilax VIP
känsla av frihet, fint
2012-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta