Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är ingen slump vilka människor vi möter.Vi har något att lära oss av varandra.Visst är det underbart att just vi lever samtidigt här på jorden!Vi borde ta vara på våra möten med varandra mer än vi gör!Våga pratavaratystagråtaskrattavidröravarann.


...som om livet ville lära mig


Du kom till mig
kom min själ
och kropp till mötes
som om livet ville lära mig
att vara försiktig
med de dagar jag får
som om livet ville lära mig
att njuta av det vackra
här och nu

Du kom till mig
och det blir aldrig som förut
varsamt värnar jag nu vänskapen
och kärleken
mötena med själva livet
de ordlösa stunderna
en klapp på kinden
en smekning längs underarmen
ett leende på vägen

Vi kom varann till mötes
vi delar nu de liv vi fått
jag glömmer aldrig dig
du glömmer aldrig mig
vi finns här
alltid
du och jag




Fri vers av Helena Holmström
Läst 568 gånger
Publicerad 2006-01-25 21:11



Bookmark and Share


  sol
nästan gråter av detta vackra..hälsar ensam själ...
2006-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Helena Holmström