Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under konstruktion OBS skiss USAs propaganda taktik Allt är inte alltid som det ser ut


Underrättelsetjänst

Man kan samla en skala motståndare

Bestycka dem med vapen för att störta sin regim


Vinkla kameror för att berättiga detta
Så folket kan se hur orättvist de har det


Så säg mig och ta en funderare innan du dömmer
Hade detta hänt här hemma
Hade militären skjutit på dig med ?

För jag känner CIA agenter som dödar dig
om du inte gör som deras nation vill....

Vilken frihet och rättvisa vi kämpar för


Ps. Säg det till de länder som blir våldtagna
på deras dyrbara resurser och får leva i fattig-
dom och misär. Och vi vill att de ska finna sig
i det för de är ju terrorister annars

Men jag utesluter inte andra faktorer
För girighet är universalt







Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-03 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi