Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten

Natten sjunger
framtiden närmare
Dagen viskar kom
medan drömmen
virvlar stjärnljus i
ditt hjärta




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-03 23:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint-----------
2012-03-07

  Ninananonia VIP
Underbar...
2012-03-06

    lory
så fint fint
2012-03-03

    ej medlem längre
Ljusa ord som värmer.
2012-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP