Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söndagmorgon..


Morgon i ett smygande ljus..

Medan jag sov
har morgonen redan vaknat
Solen smyger längst fasader
låter den isiga snön glittra lite trött
Gömda buskar skymtar ljus
och säger tittut
Alltmedan snön sjunker lite dag för dag
och trädens rötter börjar längta efter vår




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-04 07:24



Bookmark and Share


  anits VIP
Dina fina ord ger vårkänningar
2012-03-07

  Ninananonia VIP
:) vårkänning...
2012-03-06

  Anya VIP
Jag är som trädens rötter... vackra ord.
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP