Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dig...

Med dig börjar tankarna
flyga sina egna vägar
De är längtande
och nyfikna
De har redan byggt bo i mitt hjärta
och jag har fått låna nyckeln till ditt...




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-03-04 07:58



Bookmark and Share


  anits VIP
Varmt och känslosamt skrivet
2012-03-07

  Lars Hedlin
Så vackert!
2012-03-07

  bittemi VIP
Vilken varm och härlig text du har skrivit!
2012-03-06

  Ninananonia VIP
:) Tycker om denna :)
2012-03-06

  Birgitta Jacobsson
Känner in den! varmt!
2012-03-05

  Jakob Drakros
Helt underbart.
Värmer...
2012-03-05

    ej medlem längre
Mmm, så fint
2012-03-04

  Rise Little One
Härliga ömsesidiga känslor...
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP