Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöfall

Snöflingor dansar
i tusental överallt
Är ändå ensam




Bunden vers (Haiku) av Pia S
Läst 463 gånger
Publicerad 2006-01-25 21:34



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Svårmodiga rader....man blir nästan lite kall inombords...men det var väl avsikten...mycket bra poetat
2006-01-26

    Richard
Kan kännas så när det är som vackrast.
Hoppas att det går över i glädje istället.
Naturen ger så mycket.
2006-01-26

    Regina E
Sorglig liten dikt, men så fint skrivet!
2006-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Pia S
Pia S