Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som årstider...

kommer du och går
som en del av naturens
kretslopp
en unik komposition
för mig
vi skapades för varandra
och så skall det vara




Fri vers av Rise Little One
Läst 224 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-04 16:15



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) fint...som årstider..
2012-03-06

    ej medlem längre
Vackra ord....fulla av känslor.
2012-03-04

    Birgersdotter VIP
så är det...lyckliga du
2012-03-04

    Ken Cassel
Tjusigt, Thu!!!

Kramar!
2012-03-04

    lory
amen..vackert o hemligtsful..gillar mycket...
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One