Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten.

Minnen…
Din vånda och din frälsning
Din egen gröna mil


Här borde jag skriva något…
NÅGOT?!

Något kul…

Det var ca 4månader sen jag började på Högalid.
Känns fortfarande som igår.

Fan. Jag levde i en onykter…

...Verklighet.

Nu lever jag i en nykter dröm.
En dröm vars kraft fått tidens barriärer att upphöra. Skapat ett vakuum i tid och rum och placerat allting på samma plats.



Igår blir idag.
Idag blev igår.
Tio år sedan blev nu.

Det finns inga barriärer här.




Fri vers av Excitatus
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-04 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Excitatus