Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några korta rim om första klass


Frivillig rast.

När jag var liten, tog jag avstånd från skiten.

Sprang på toa i ett kör, men egentligen till klätterställningen utanför.

Fröken hon stod nedanför och skrek, medan jag roades av denna konstiga lek.

Varje lektion samma sak, tills fröken sa, "Nu blir det ingen mer toa, plugga igen där bak!"




Fri vers (Modernistisk dikt) av Excitatus
Läst 172 gånger
Publicerad 2012-03-08 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Excitatus