Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7 år senare.

Vi gör det en annan gång, en annan gång sa du.
Då du sover hos "Camilla".
7 år äldre och du har fångat en del av mig.
Jag hade bestämt mig, fastna aldrig igen. Här sitter jag, ganska så fast.




Fri vers av NLisa
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-05 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NLisa
NLisa