Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märkligt...

vad kärleken är

fyller i dig med en massa besvär

eller begär

det är så eggande

och du kan inte bara bli av med det

väcker i dig fruktansvärda längtan och bekräftelsen


men



vägen dit är alltid mer spännande

än själva målet.




Fri vers av Rise Little One
Läst 213 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-05 17:49



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fina ord....
2012-03-05

    ej medlem längre
Så fina ord...tycker mycket om dom.
2012-03-05

    lory
ja ..så är det....man väljer inte när amors pillar ska träffa en..dom kommer när man minst anar..love is in the air..lalallalalalalaa
nannanannaan,nininini..nu ska jag sjunga....jättebra
2012-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One