Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens lockelse

Om natten, vid fullmåne,
klättrar jaget på den guldtråd 
som spinner gåtor..,

jag är infriad en månbädd
bländad min dröm 

Min tanke når outforskad mark
över tända silversjöar
vid hängda dimslöjor rör sig livets puls..,

jag vandrar mitt i
och utmed gåtans estrad

Om tyngdlagen vill
äntrar jag vid stjärnorna
för att söka livets mittpunkt




Fri vers av Rosen VIP
Läst 579 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-07 19:12



Bookmark and Share


  Silverstripe
Vackert skrivet!

Speciellt fastnar "klättrar jaget på den guldtråd som spinner gåtor". Sökande svaret vid trådens slut (?)
2012-03-19

  anits VIP
Så fint och berörande skrivet
2012-03-09

    ej medlem längre
Idag. Fullmåne. *-) TACK!
2012-03-08

    ej medlem längre
Dina ord berör mig djupt...
2012-03-07

    Birgersdotter VIP
underbar
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP