Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föränderligt liv - aforism

Livet förändras inte
Just förändringen är själva livet

 

--------------------------------------
Bildens källa är:
http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Chameleon_2006-01.jpg
Upplåten enligt CreativeCommons 3.0 Attribution Share Alike av wikimedia-användaren Ridard

 

Pst! Du har väl inte missat mina korta lektioner i HTML för poeter?
HTML för poeter. Del 1 - Grunderna
HTML för poeter. Del 2 - Video
HTML för poeter. Del 3 - Länkar
HTML för poeter. Del 4 - RSS

 




Prosa av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 452 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-05 23:27



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En nattlig paradox
Känns rejält skruvad
2012-03-11

  Minkki VIP
gruvlig = gräslig (mitt ordval styrt av färgen:)
2012-03-07

  Minkki VIP
gruvlig bild till bra text... applåd!
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)