Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jobbtempo

fort

fortare

fortast

från den ena

till den andra

hinner knappast blinka

ingen tid att förlora

jobb efter jobb att fixa

se folk susa förbi

hångla med varandra

uppgivet suckar

desperat kämpar

till sista droppar

fumlar i dimma

hör ett rop

från mitt innersta

stoppa!




Fri vers av Rise Little One
Läst 307 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-06 21:33



Bookmark and Share


    lory
piano signora ....PIANO! säger fotbolls stressad mamma ..ler
2012-03-07

  bittemi VIP
Ja precis så där kan det kännas! Bra förmedlat
2012-03-06

    ej medlem längre
Du skriver precis som det känns ibland...stoppa världen jag vill kliva av!
2012-03-06

    Birgersdotter VIP
Ja stopp...allt går för fort
men hångla ser jag inte ofta på jobbet hihi
2012-03-06

  wildah
Verkligen sant! Går lite för fort nu! Fast i min jobbvärld finns inte tid för hångel :-)))
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One