Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en skitstövel

Kära Skitstövel

Genom att du helt enkelt bara var dig själv

den gången för många år sedan,

gav du mitt liv den dyrbaraste av gåvor:

utveckling

 

TACK ska du ha!

(Och, du är ingen skitstövel, du bara fyllde en funktion som var nödvändig i mitt liv...)

----------------------------------------
Pst! Du har väl inte missat mina korta lektioner i HTML för poeter?
HTML för poeter. Del 1 - Grunderna
HTML för poeter. Del 2 - Video
HTML för poeter. Del 3 - Länkar
HTML för poeter. Del 4 - RSS

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 431 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-07 08:04



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Bra utgångspunkt tänka så..alltid lär man sig nått
2012-03-30

  lodjuret/seglare VIP
Ljus och skugga
utan dem ingen bild
2012-03-11

    Mejja
Ja alla möten i livet - tillför - fast på olika sätt.
2012-03-08

  Ninananonia VIP
:) Himla bra...
2012-03-07

  Bibbi VIP
Applåd!
2012-03-07

    Maria Malm
Faktum är att skitstövlar kan ha ett fantastiskt värde, just i frågan om förändring och utveckling.
2012-03-07

  Gunnar Ideström
Som jag skrivit, Sanningen lyfter bäst i motvind. Eller - motstånd och kontrast stimulerar förändring... :-)
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)