Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undran

 

Ingen ser den pennas skrift, som ej nått arket.

Ingen vet den tanke, som ej formats till ord

Ingen känner den smärta som vännen bär

 

Vad vet vi egentligen?




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-07 09:36



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
En sak vet jag. Du är enastående poet som på ett enkelt sätt kan forma bokstäver och ord till något meningsfullt!
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP