Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

hon la pannan i djupa veck
målade liv, mötte upp dem
och galopperarade bort i natten

stannade upp, la sig och väntade;

hon visste orden skulle komma
de som gömt sig för världen
en värld i gungning

oron brydde sig inte trots hennes kval
men det gjorde minnena
alla de tagna och bortskänkta

lyssnade under stillhetens sorl;

hon tog på dem, smakade ivrigt
sträckte sig mot det glömda rummet
allt hängde under dimmig ridå

draperade sig i ordens värld;

hon var nära dem nu
alla de ord som flyter ihop till ett
utslätande hennes yttre och inre mening     




Fri vers av Rosen VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-23 19:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skrivet berörande
och tänkvärda rader
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP