Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lång inre resa

som tog aldrig slut

livets flöde omslöt vi två

från sommar, höst, vinter och vår

vartenda ting vi rörde på

blev energi, lust och liv

varenda beröring

gav näring till djupaste sinnen

vår gudomliga vandring

mellan natt och dag

den slutade aldrig.









Fri vers av Rise Little One
Läst 192 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-07 22:11



Bookmark and Share


  Destino
Så fint...
2012-03-09

    Birgersdotter VIP
Vacker resa...
2012-03-08

    lory
helt underbart vackert ,sensuallismens tecken ...
2012-03-07

  Ninananonia VIP
:) fint...
2012-03-07

    ej medlem längre
En intensiv och vacker resa var detta...
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One