Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I dag på den Internationella kvinnodagen hyllar vi alla världens kvinnor.


Internationella kvinnodagen

Kvinnans befrielse är också mannens.
De springer ur samma frö:
alla människors lika, omätbara och absoluta värde.
I den blomstring som följer på den våren
finns det bara fria människor.









Fri vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 592 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-08 10:35



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Med en solklar stark
talande text Du med
få ord får ihop ett scoop
som inte bara i Sverige
borde höras utan ut i
hela världen borde
föras med sin
hejarklack med:
GLÄDJEROP!
***********
2012-03-09

    ej medlem längre
Hej min kvinna,
vad jag älskar Dig
'låt oss kämpa tillsammans!
2012-03-09

    ej medlem längre
Starkt, kraftfullt och vackert formulerat.

Och så sant.
2012-03-08

    lory
bravo....en riktig man som uppskatar kvinnor..tack o kram...ler
2012-03-08

  zallander
det är en onödig dag...

räcker det inte med rösträtt.

(skojar naturligtvis)
2012-03-08

  Teresia Ridell
Vackert !
Visst är det så !
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP