Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom...


Kom

Kom och hålla om mig

Kom och visa mig din oändliga saknad

Kom och skänk mig styrka inför dagens alla bördor

Från ditt hav av ömma leende

Kom och känns skälvningen i mitt hjärta

den lilla gnistan som bränner bara för dig

Kom




Fri vers av Rise Little One
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-08 12:30



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Kärleksfullt och ömt
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One