Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Max Poisés stad...

våren visar sin välkända tecken

folk strömmar in i Slottskogen

på lördagsmorgonen

staden är klarvaken

även de där blåa dojorna som satt dinglande

på eltråden

njöt av Göteborgsluften




Fri vers av Rise Little One
Läst 238 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-08 17:59



Bookmark and Share


    Max Poisé
Haha...Helkul...Fast nån kanske återtar den rätten!
2012-04-17

    lory
lite rustik känsla över den..bravo
2012-03-12

  Peter Olausson VIP
kan känna vindarna utifrån Vinga och solljuset från rymden!
2012-03-10

    Max Poisé
Försök inte...
det är min stad också... :-)
2012-03-08

    Ken Cassel
Fint, Thu! :))
2012-03-08

    ej medlem längre
Vårdoft och vårkänslor som smittar...tack!
2012-03-08

    Birgersdotter VIP
Fin hyllning
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One