Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ler

Idag ler hjärtat
i ett skrymsle
har du flyttat in




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-03-08 17:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Härligt......
2012-03-09

    lory
oh så mycket kärlek...
2012-03-09

  Ninananonia VIP
:) hihi... härligt...
2012-03-08

  kerstin skriver VIP
gillar hur man kan kan läsa texten på flera sätt!
mysig
2012-03-08

    ej medlem längre
Rara ord.
2012-03-08

  Mizza
Oj, så glad man blev av att läsa denna. Så få rader, så lite text, men med så många känslor. Vacker!
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP