Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då visste jag..

Då när du log
mot mitt öra
När din röst
hittade klangen
Då visste jag...




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-08 17:46



Bookmark and Share


    lory
uhuhh så bra..ryser i hela kroppen....
2012-03-09

  Wolf Wallström
vad fint Du beskriver hur det kan vara att hitta mening i livet
2012-03-09

  Ninananonia VIP
:) Kärleksfull? mycket :)
2012-03-08

    ej medlem längre
Innerlig kärlek...
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP