Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att kvinnor fick en egen dag...


Uppenbar destination?


När människor missuppfattat sin destination
sitt uppdrag och sina dagar
kan det hända att de blundar för det uppenbara
Lägger sig som mattor för fötterna
för att producera en mjuk väg fram

Heil Hitler

Ropar de utan att egentligen säga de där orden
som lika gärna kan vara några andra
kanske något nedsättande om kvinnors make up
en sorts förakt
när de ser att flickor övar
på det där som hör till mönstren

När de sedan får veta något om det där ansvaret som står som finstilt text
vredgas de gärna över orättvisorna
Men ser inte det uppenbara

Det där att det inte är sämre att öva på att måla ansikten
än att måla blåmärken


.....




Fri vers av korpfjäder
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-08 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder