Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv i Rörelse

Finns alltid nya dörrar att öppna,
Nya fönster att se ut ifrån
och blad som väntar på att bli lästa

Söker ständigt efter den öppna vägen,
Den är en flykt, men jag kan inte fly ifrån den

Vandrar ditåt
Den klarblå himlen rör vid havet, där världen sluter sig,
Vandrar
Där det okända ligger framför mig


Ur Där Vägar Möts och däremellan




Fri vers av M.A.P
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-09 14:36



Bookmark and Share


    Artandsoul
Riktigt bra!
2013-08-20

  Lovisa Lindbom
En fin dikt!
Känner igen mig. En bra helhet.
Allting är i rörelse....Därför finns vi. Finns världen & universum utan rörelse? Vad finns där ute i stora mörka okända?
2012-03-09
  > Nästa text
< Föregående

M.A.P