Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen-6ordsdikt

Genom
disigt
ljus
kikar
månen
fram.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-10 06:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint skrivet med få ord
2012-03-11

  Michaela Dutius
vackert - i få ord - målar du en skön bild
2012-03-10

  kerstin skriver VIP
det brukar vara ett vackert ljus,
jag kan se månen när jag läser dina ord.
2012-03-10

  lodjuret/seglare VIP

skenbart
enkelt
kan
dikter
skrivas
2012-03-10

  Rise Little One
den busiga månen :)
2012-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP