Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonpigg-6ordsdikt

Tupplikt
tidigt
uppe
även

helg!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-10 06:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
kul med fräscha korta
vilka går i samklang med rubriken
2012-03-10

  Rise Little One
Kuckeliku!
2012-03-10

  Lisa Höglund
Denna blev jag pigg av att läsa denna morgon när jag är tvungen att vara uppe nu vid sju. Tack! :-)
2012-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP