Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgi


parken

var densamma

när jag var där

idag

matade fåglar

en landade på min hand

nyfiken granskade mig noga

med sina oskyldiga söta ögon

den säkert undrade

varför kom mina tårar

i en så vacker dag

som det var

idag




Fri vers av Rise Little One
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-10 14:53



Bookmark and Share


    lory
memories...
2012-03-12

    Birgersdotter VIP
Ljuva minnen kanske??
2012-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One