Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville föra ihop alla delar av min frusen själ för att säga...


hann

hann aldrig säga

de tre magiska orden

till dig



för varje gång

i rätta stunden

då tystade du mig



med dina gudomliga kyssar

från tusen och en natt saga



hann

hann aldrig

säga




Fri vers av Rise Little One
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-10 15:33



Bookmark and Share


    lory
men du kände....o dom är i din själ..så ljuvligt
2012-03-12

    Birgersdotter VIP
Ibland hinner man inte
2012-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One