Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar om att bryta upp 
en av många tusen...dock inte min egen




Sätta punkt


om du går nu

så faller jag

i detta nu, i detta rum

en liten bit..,


om du säger de där orden
så biter jag mig i läppen
håller masken

jag kan låtsas som vi är upplösta
trots knuten i mitt bröst
jag kan skratta hej då vid dörren
öppen för avsked
men innanför
öppnar sig gråten


om du går nu

klättrar ensamheten

gillrar mig fällor..,


jag kan låtsas tröst
i de minnen du ger
jag kan skriva ord
i förlorad dagbok


om du aldrig hör av dig mer
kan jag spela upp dem
alla inspelade meddelanden
låtsas att det var idag och inte igår
som du i kärlek förlorat dig 

sen, då allt ömkade uppnåtts
trycker jag på radera och sätter punkt

 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-10 19:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Vemodsvackert skrivet och mycket berörande
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP