Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har dig att tacka för...


flätade noggrant

alla dina fina ord

som en livfull bukett vid mitt nattbord



sparade varsamt

alla dina förtrollande kyssar och kramar

alltid fick kinderna att rodna

i en sekelgammal vacker kista

doftade dig



som en bro mellan himmel och jord

ledde de mitt trasigt hjärta rakt till dig

vaggade mina oroliga tankar

till ro




Fri vers av Rise Little One
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-10 18:34



Bookmark and Share


    lory
oh vilka ord..håller med kommentarerna
2012-03-12

    ej medlem längre
Innerliga varma ord...underbara att läsa.
2012-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One